Hoofdcontent

Prettig kennis te maken! :)

BuitenBenen podcast - wie wij zijn

Hoewel de podcast niet zo zeer om ons verhaal draait, zul je ons in de afleveringen vanzelf beter leren kennen. Mocht je nu al nieuwsgierig zijn: 

Deze podcast is een vrijwillig initiatief van twee vrienden, Niek en René. We laten ons hierin omgeven door avonturiers met een bijzonder verhaal. Het maken van deze podcast is een leerzame en bijzondere samenwerking; het heeft onze vriendschap naar een nóg hoger niveau gebracht. Podcasten en interviewen is voor ons nieuw, maar met leuke avontuurlijke mensen praten voelt al snel vertrouwd. We zouden het gaaf vinden als jullie met ons meegroeien in deze podcast.  

Onze karakters verschillen enorm, maar we zijn beiden voortdurend op zoek naar nieuwe prikkels en uitdagingen. Bovendien kunnen we niet zo goed in stilzitten. We besloten om samen op zoek te gaan naar 'gewone' mensen met buitengewone verhalen. Twee buitenbenen in gesprek met BuitenBenen.

René van der Lee (rechts) is een ondernemende multi-sporter en gelegenheidsavonturier. Linkedin
Niek van Venrooij (links) is ex-militair, topsporter en bewegingswetenschapper. Linkedin

We willen je een kijkje geen in de wereld van deze BuitenBenen. Ons doel is om jou uit te prikkelen voor je eerstvolgende avontuur. Startende avonturiers zullen ontdekken dat grootse avonturen klein beginnen, therwijl ervaren avonturiers een nieuwe uitdaging zullen vinden.  

Tot slot: Leuk dat je luistert!